Kanapäivitystä: Olemme saaneet haettua 4 uutta kanaa ja kukon meille. Tällä kertaa se riittänee, haetaan keväämmällä lisää, ellei noista kukaan ala hautoa meille lisää tipusia. Tilli-vuohen poski on kunnossa, eikä varmaan sen kummempia traumoja jäänyt kuin että kaikki on säikähdyttävää.

Helkalle piti tulla huomenna aamulla kengittäjä, mutta tällä hetkellä ulkona pyryttää ja tuulee siihen malliin, että tiedä häntä. Helkalle saatiin laitettua etukavioihin kengät hokeilla jo pari viikkoa sitten, mutta neiti ei silloin antanut takakavioitaan kengittää. Tiedä häntä, oliko takapäässä arkuutta vai oikuttelua. Muuten Helka on mielestäni kotiutunut hyvin, tänään se käveli tarhasta vapaana talliin. Jyväastia se siellä houkutteli.

Ostin eilen itselleni uudet sukset, ja tänään sain laitettua teipit pohjaan. Eikun ladulle viikonloppuna. Tähän asti olen hiihdellyt siskoni 20 vuotta vanhoilla suksilla ja ex-kälyni monoilla kokoa 46. Muutama sentti monoissa villasukkavaraa. Hyvinhän se suksi luisti noillakin, mutta jos nyt vielä paremmin.

Tässä eräs hulvatonta naurua aiheuttanut kuva: pojan jäätelö houkuttaa tyttöäkin. Taisi se tyttö siitä saada yhden haukun.